Wandcirkel Kids Jungle Tijger

Lisanne Versteeg X Wanderschoon

Wandcirkel Kids Jungle Tijger

Lisanne Versteeg X Wanderschoon

69.95

79.95
Afmeting

Meer over Wandcirkel Kids Jungle Tijger

Lisanne Versteeg is illustrator van eigen bodem. Al jaren weet zij haar hart te volgen in de kunst die zij maakt. Met haar studio Stegosaurus weet zij in beeld verhalen te vertellen via illustraties en animaties.

Hieronder vertelt Lisanne op welke manier ze door de jungle geïnspireerd is geraakt.

“De jungle bevat een enorme diversiteit aan flora en fauna en steekt hierdoor af van de stedelijke omgeving die ik gewend ben. Je weet nooit wie of wat zich achter een takje schuil houdt. Dit past ook bij het mysterieuze en avontuurlijke van een jungle. Dit is iets waar kinderen dol op zijn en wat hun fantasie aanwakkert.

Een wandcirkel is een rond schilderij. Onze wandcirkels zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van een combinatie van aluminium en kunststof, ook wel dibond genoemd. We leveren bevestigingsmaterialen om de muurcirkel gemakkelijk aan een wand te monteren mee, maar je kunt ook goede dubbelzijdige tape gebruiken. In plaats van ophangen kun je de wandcirkel ook op een kast of plank zetten.

Deze wandcirkel is onderdeel van de Kids Jungle collectie. Ben je op zoek naar een muurcirkel voor in de kinderkamer bekijk dan zeker de hele collectie.

Productspecificaties
Lengte: 60cm
Breedte: 60cm
Dikte: 3mm
Productnummer: SW10023.3
Geschikt voor: Binnen en buiten
Materiaal: Hoge kwaliteit dibond
Vorm: Rond