Ontdek de collecties
van Wanderschoon

Het assortiment van Wanderschoon is opgedeeld in collecties. Zo kun je makkelijk werken voor aan jouw muur combineren.

Oude meesters

Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, de collectie oude meesters past er goed bij. Deze collectie bestaat uit bekende werken van Nederlandse kunstschilders te bestellen in drie verschillende maten.  Haal met deze collectie een prachtig Nederlands kunstwerk uit het Mauritshuis of Rijksmuseum naar je eigen huis.

Bekijk de collectie → 

Elements Of Nature

Marmer en andere natuurlijke elementen zijn een trend waarvan wij zeker weten dat die nog lang niet over zal gaan. Samen met de amber- en goudkleurige details die zorgen voor interessante contrasten past deze collectie in ieder interieur!

Bekijk de collectie →

Wanderschoon Wandcirkels To the Moon collectie

To the moon

Deze collectie neemt je mee naar de maan. De collectie wordt vertegenwoordigd door een iconische foto van Edwin ‘’Buzz’’ Aldrin gemaakt door Neil Armstrong in 1969 die met deze foto de eerste mens op de maan vastlegde. 

Bekijk de collectie →

Vincent van Gogh

De collectie van Vincent van Gogh bestaat uit drie kleurrijke werken van deze Nederlandse kunstschilder. Werken waarvan je misschien in eerste instantie niet aan gedacht hebt om bij je thuis te hangen. Maar door de kleuren vaak verrassend goed passen.

Bekijk de collectie →

Wanderschoon textielposter Animal Illustrations

Animal illustrations

De wanddoek collectie bevat illustraties uit de prachtige encyclopedie "Dictionnaire Universel D'histoire Naturelle" uit 1892. De zeer gedetailleerde en kleurrijke illustraties van dieren zijn getekend door Charles Dessalines D' Orbigny (1806–1876). d'Orbigny was een Franse botanicus en geoloog.

Bekijk de collectie →

Japandi

De Japandi-collectie van Wanderschoon is door onszelf ontworpen en gebaseerd op de populaire Japandi-stijl. Japandi is een een mix van Scandinavische en Japanse decoratiestijlen. De basis is geïnspireerd door de concepten hygge, wat staat voor intimiteit en comfort in de leefruimte, en wabi-sabi, wat zorgt voor de eenvoud en de sobere esthetische elementen.

Bekijk de collectie →

Kids Jungle

In de samenwerking met Studio Stegosaurus is de Kids Jungle Collectie tot stand gekomen. op de wandcirkels vind je dieren in het water, op de grond, in de bomen en in de lucht. Ga samen met je kind op onderzoek uit welke dieren jij in de jungle tegen komt!

Bekijk de collectie →