Nieuws

Volg hier de laatste ontwikkelingen over de wanddecoratie van Wanderschoon. Vergeet ons niet te volgen op Instagram of Facebook als je echt niets wilt missen.


Nieuw: Luxe schilderijen

01-11-2023

Naast wandcirkels en wanddoeken hebben we nu ook schilderijen in een houten baklijst! De zwarte houten baklijst met houtnerf geeft de schilderijen een luxe uitstraling. De schilderijen zijn verkrijgbaar in twee maten.

Collectie oude meesters uitgebreid!

21 juni 2022

De collectie oude meesters is weer uitgebreid. Deze keer met drie nieuwe werken van Hans Bollongier, Melchior d'Hondecoeter en Hermanus Uppink.

Nu ook extra grote wandcirkels

19 april 2022

Groot, groter grootst! Vanaf heden zijn al onze wandcirkels ook verkrijgbaar in 75cm. Een wandcirkel van 75cm is een echte eye-catcher die je niet kunt missen.

De Wanderschoon wandcirkels zijn vanaf nu verkrijgbaar in 30cm, 45cm, 60cm en 75 cm.

Textielposters nu ook een maatje kleiner

3 maart 2022

Kun je net als ons lastig kiezen uit de collectie textielposters? Dan hebben we goed nieuws voor je. Ze zijn vanaf nu ook te verkrijgen als set van 3. De textielposters in de set zijn een maatje kleiner zodat ze makkelijker naast elkaar passen. Je kunt kiezen uit een set met handgetekende dierenillustraties of de handgetekende kaketoes.