Rond schilderij bloemen

Ronde schilderijen met bloemen zijn helemaal hip!
Ontdek op deze pagina prachtige ronde schilderijen voor elk interieur.

Muurcirkel Amandelbloesem

Wil je jouw interieur wat kleur geven dan is deze muurcirkel een goede keus. Dit ronde schilderij is het populairste item uit de Vincent van Gogh collectie.

De amandelboom met haar prachtige bloesem is het symbool voor nieuw leven. Heel toepasselijk gaf Vincent van Gogh dit schilderij cadeau voor de geboorte van de zoon van zijn broer Theo van Gogh.

Bekijk dit product →

Muurcirkel met oude meesters

Bloemstilleven Eelke Jelles Eelkema, Bloemen in vaas door Balthasar van der Ast en Bloemstilleven van Rachel Ruysch zijn drie prachtige chique meesterwerken met bloemen. Deze ronde schilderijen in groot formaat zijn leuk alleen, maar in een kleiner formaat ook goed te combineren met andere meesterwerken. 

Denk bijvoorbeeld aan Bloemstilleven van Rachel Ruysch samen met het Meisje met de parel. Of Bloemen in vaas door Balthasar van der Ast samen met Het drijvend veertje van Melchior d'Hondecoeter. Stel je eigen muurcirkel set samen met de muurcirkels uit de oude meesters collectie.

bekijk de collectie →

Muurcirkel Tulpen in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kleurrijk rond schilderij dat er echt uitspringt dan is de muurcirkel met rode tulpen misschien iets voor jou. Deze muurcirkel vinden we ook goed passen in een tuin of balkon. De foto is genomen in Amsterdam en exclusief bij Wanderschoon verkrijgbaar.

Bekijk dit product →