Klantenservice


Verzending

Alle producten in onze webshop zijn direct leverbaar en versturen we gratis tenzij anders vermeld bij het product. We streven erna om jouw bestelling in 2 tot 5 werkdagen te versturen. Je ontvang jouw bestelling meestal via de vervoerder DHL. DHL levert van maandag t/m zaterdag.

Betalen

Bij het plaatsen van een bestelling bieden we je de mogelijkheid om te betalen via onderstaande betaalmethoden We rekenen geen transactiekosten aan jou door.
  • iDEAL (Voor Nederland)
  • Bancontact (voor België)
  • Bankoverschrijving (Deze betaalmethode kan ervoor zorgen dat de afhandeling van jouw bestelling langer duurt. We starten de afhandeling van jouw bestelling nadat de betaling is verwerkt)
  • Billink achteraf betalen

Retourneren

Binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je deze in zijn geheel of gedeeltelijk retourneren. Maar we hopen dat je net zo enthousiast bent over het product dat je besteld hebt als ons zodat dit niet hoeft. Je mag het product ruilen voor een ander product of je geld terug laten storten.
Voor het retourneren mag je zelf een vervoerder kiezen die voor jou handig is. Bijvoorbeeld omdat ze een verzendpunt bij jou om de hoek hebben. Je betaald zelf de kosten voor de retourzending. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de vervoerder en voor jouw rekening. Zorg ervoor dat je het product goed inpakt zodat er tijdens het transport geen schade kan ontstaan.
Retouradres:
Wanderschoon
Ericssonstraat 2
5121ML Rijen

Klachten

Als je niet tevreden bent met de afhandeling van je bestelling of product vinden we dat erg vervelend en willen we dit graag oplossen. Neem bij voorkeur via e-mail contact met ons op en we helpen je dan graag verder. Indien mogelijk doen we dit binnen enkele werkdagen. We streven erna om jouw klacht binnen 14 dagen op te lossen. Lukt dit niet dan brengen we je binnen 14 dagen op de hoogte van de voortgang.