Betalen

Bij het plaatsen van een bestelling bieden we je de mogelijkheid om te betalen via onderstaande betaalmethoden. We rekenen geen transactiekosten aan jou door.
  • iDEAL (Voor Nederland)
  • Bancontact (voor België)
  • Bankoverschrijving (Deze betaalmethode kan ervoor zorgen dat de afhandeling van jouw bestelling langer duurt. We starten de afhandeling van jouw bestelling nadat de betaling is verwerkt)
  • Billink achteraf betalen
iDEAL Bancontact Overboeking Billink

Over Billink achteraf betalen

Kies je voor betalen met Billink dan ontvang je eerst jouw bestelling en betaal je pas daarna. Je ontvangt achteraf een betaalverzoek van Billink en hebt 14 dagen de tijd om te betalen.

Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Billink.

Indien je voor de betaalmethode “achteraf betalen met Billink” kiest, dien je binnen de gestelde betalingstermijn het bedrag te voldoen aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering worden op het moment van bestelling door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de factuur zal verzorgen. Jouw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd in haar systeem. Deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incassering van openstaande vorderingen, in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gerechtvaardigde marketingdoeleinden, dataverificatie en de toetsing van bestellingen in de uitvoering van het acceptatiebeleid van overige bij Billink aangesloten organisaties en/of webshops. Billink behoudt zich het recht voor om jouw verzoek om gebruik te maken van achteraf betalen te weigeren, eventueel onder opgave van redenen. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur maandelijks wettelijke (handels)rente (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen.